Pentru cei care au posibilitatea de a călători într-o țară străină, dar și pentru studenții români plecați pentru studii în străinătate, are loc anul acesta a șaptesprecezea ediție a International House Agents’ Workshop 2011.

Workshopul va avea loc între 4 și 6 mai 2011, în Valencia, Spania. Programul provizoriu include, pe lângă workshopul propriu-zis, excursii, recepții, dineuri și altele. Acesta poate fi consultat la adresa http://www.ihworld.com/ihworkshop/2011/index.asp, unde vor fi trecute posibilele schimbări.

Înscrierile și nelămuririle se trimit la adresa organizatoarei, christina.margraf@ihworld.co.uk.

IH Agents’ Workshop a avut loc în Sevilla (Spania) în 2003, Roma (Italia) în 2004, Playa del Carmen (Mexico) în 2005, San Sebastian (Spania) în 2006, Gozo (Malta) în 2007, Dublin (Irlanda) în 2008, Vancouver (Canada) în 2009, Cairo (Egipt) în 2010. Toate workshopurile se țin în limba engleză.

Valencia, gazda de anul aesta a International House Agents’ Workshop, este o țară fascinantă, unde, participanții, pe timpul șederii lor, pot viziona plăji unice și orașul vechi impresionant.

International House organizează IH Agents’ Workshop de 16 ani, oferind șansa studenților și agențiilor să se cunoască și să învețe unii de la ceilalți. Acesta este un program al International House World Organisation, o rețea de școli de limbi străine din întreaga lume, care promite implementarea de standarde înalte de calitate în toate serviciile pe care le oferă. International House World Organisation există din anul 1953, iar în prezent dețin 140 de școli în întreaga lume.

Reclame