Anul 2011 începe, în materie de workshopuri, cu unul interesant, aparținând IRSCA Gifted Education. Aceștia anunță începerea înscrierilor la Centrul de Inovație Didactică (CID), pentru Workshopul „Tehnici de comunicare”.

Cei care doresc să se înscrie o pot face începând cu prima zi de curs, luni, 10 ianuarie 2011, ora 18:30, la sediul CID, localizat pe Str. Pascani nr. 6 (în incinta Școlii 155, „Preasfânta Fecioara Maria”).

Câteva din temele abordate sunt „Comunicarea asertivă”, „Comunicarea non-verbală”, „Ascultarea activă”, „Empatia”, „Introducere în Programarea Neurolingvistică”, „Comunicarea cu persoane dificile”. Pentru detalii, este pus la dispoziție website-ul http://danoctaviancatana.blogspot.com/2011/01/inscrieri-la-cid-la-workshop-tehnici-de.html .

Workshopul se va desfășura pe parcursul a 8 ședințe cu durata de o oră și jumătate fiecare. Acestea vor avea loc din două în două săptămâni, începând cu 10 ianuarie 2011 și vor avea loc în manieră interactivă, utilizând tehnici specifice învățării experiențiale, implicare în activitate, joc de rol. Taxa de participare este de 200 RON.

Numărul de participanți maxim este 20, iar cei înscriși vor beneficia de trainingul Drd. Psih. Armand Veleanovici, psiholog clinician, psihoterapeut, membru în Asociaţia de Psihodiagnoză Proiectivă, membru în Societatea Internaţională Rorschach și a Drd. Psih. Elena Chivu, psiholog, psihoterapeut.

La finalul cursurilor, participanții vor primi un certificat de participare semnat de IRSCA Giften Education și de cei doi traineri.

Reclame