Revin cu încă o porţie de PR, să vă fie hrană pentru spirit. Veţi avea suficient timp să vă pregătiţi şi să vă documentaţi în legătură cu acest eveniment. După cum bine ştim, specialiştii în relaţii publice pot deveni cu uşurinţă lideri chiar dacă acea comunicare bună vine în urma instruirii sau a darului înnăscut pe care îl au.

Revista Cariere ne prezintă „How to be a REAL Success”, cel mai mare eveniment de leadership al anului 2011. La Palatul Parlamentului din Bucureşti, în data de 23 martie 2011, vom avea ocazia să îl ascultăm live pe John Maxwell –  unul dintre cei mai respectaţi şi influenţi lideri la nivel internaţional, cu o vastă experienţă în leadership. Evenimentul este organizat de Finmedia, în parteneriat cu Coface şi co-organizat de revista Cariere.

Cele mai cunoscute titluri ale lui John Maxwell sunt: Cele 21 de legi incontestabile ale leadership-ului, Dezvoltă liderul din tine, şi Cele 21 de calităţi indispensabile ale unui lider.

Blogul său poate fi citit la JohnMaxwellOnLeadership.com

Conferinţa se desfăşoară între orele 8.00-16.00 timp în care vă veţi putea bucura de sfaturi structurate în patru sesiuni: 1. Relaţionare, 2. Echipă, 3. Atitudine, 4. Leadership. Aşadar echipaţi-vă cu entuziasm şi deschidere spre orizonturi noi, căci John Maxwell e gata să vă schiţeze un plan de succes.

Mai multe detalii despre conferinţă pe site-ul revistei Cariere http://www.cariereonline.ro/events/how-be-real-success-conferinta-cu-john-c-maxwell

Reclame