Buticul de PR se deschide cu bunătăţi pentru noul an. Am primit vestea că proiectul va continua cu trei sesiuni în luna februarie a acestui an.

Pentru noi toţi, acest atelier de abilităţi practice ar fi o experienţă transformaţională în ceea ce priveşte  cariera, viaţa profesională. Personal, am început să devin mult mai conştientă de atitudinea mea şi efectele ei asupra celor din jurul meu, iar o astfel de întrunire m-ar ajutat foarte mult să îmi înţeleg obiectivele personale, să stabilesc un plan de acţiune şi priorităţi.

Aşadar, vor fi 3 sesiuni de workshpuri. În prima sesiune învăţăm strategii de PR, gestionarea unui buget, conceperea unui  calendar de activităţi ori action plan si vor avea un nivel mediu spre avansat, adresandu-se atât specialiştilor de relaţii publice aflaţi la început de carieră, cât şi managerilor din alte domenii de activitate sau reprezentanţilor de ONG-uri, instituţii de stat ori jurnalişti care îşi doresc o carieră în relaţii publice.

Deprindem de asemenea, în a doua sesiune de workshop-uri, abilităţi de conceperea şi prezentarea unei strategii, a unui buget, calendar de activităţi cum se pregăteşte o campanie de presă sau principalele tipuri de analiză de presă, un Media Library, un “Media Audit” şi multe alte instrumente folosite în relaţia cu presa.

Apogeul îl veţi atinge aproape de cota 2000. Ultima sesiune se va ţine la Sinaia, un curs despre organizarea evenimentelor cu activităţi concrete de pregătire şi organizare, sfaturi practice şi premierea celei mai bune echipe organizatoare de evenimente.

Grupul studentelor FeCeReP-iste salută reluarea iniţiativei.

Pentru mai multe detalii accesaţi blogul Buticul de PR din blogroll.

Reclame